LAMB VINDALOO (hot or very hot) € 15,95 A dish of tender pieces of lamb prepared with hot and sour sauce and mint sauce. Morceaux d’agneau prépares dans une sauce épicée avec une sauce de menthe.
LAMB TIKKA MASALA € 16,95 A dish of grilled pieces of lamb cooked in an exotic sauce with tomato, onion and capsicum. Morceaux d’agneau grilles dans une sauce exotique aux tomates frais, oignons et poivrons.
LAMB ROGAN JOSH € 15,95 Lamb chunks cooked with a gravy based on browned onions or shallots, yogurt, garlic, ginger and aromatic spices.
LAMB KARAI (hot or very hot) € 15,95 A dish of tender pieces of lamb prepared with onion, capsicum simmered in a delicious spinach sauce. Morceaux d’agneau préparés avec des tranches d’oignon, poivron dans sauce aux épinards.
LAMB BHUNA € 15,95 Pieces of lamb cooked in a traditional Nepalese style with chopped onion, capsicum, ginger, garlic. Morceaux d’agneau préparés façon traditionnel népalaise, cuit avec d’oignons haché, poivron, gingembre frais, l’ail et tomates.
LAMB MADRAS € 15,95 A dish of lamb pieces cooked with garlic, ginger, yoghurt in an exotic curry sauce. Morceaux d’agneau cuits avec du l’ail, gingembre, yaourt dans une sauce au curry exotique.
LAMB CURRY € 15,95 A dish of lamb pieces cooked in Indian varieties of spices and in a rich curry sauce. Morceaux d’agneau cuit dans une sauce épicée de curry avec crème fraiche.
KEEMA MATER CURRY € 15,95 A dish of minced meat and green peas cooked in an aromatic curry spices. Un plat d’agneau haché et de pois verts cuits dans un curry aromatique épices.
GOSHT SAGWALA € 15,95 A dish of tender pieces of lamb cooked in a delicious spinach sauce with garlic, ginger and tomato. Morceaux d’agneau doux, cuits avec de l’ail, du gingembre et de tomate dans une sauce aux épinards.
LAMB SHAHI KURMA € 16,95 A dish of lamb pieces prepared in a creamy mildly sauce of cashew nut with dry fruits. Morceaux d’agneau prépares dans une sauce à la crème de noix de cajou.