menu-list

    • STARTERS

    • CHICKEN LOLLIPOP

      € 5,50

      Segments of chicken wings marinated with spices and deep fried until crisp.
      Served with chutney.
      Ailes de poulet marinés avec des épices et frits. Servi avec chutney.

    • CHICKEN MOMO

      € 7,50

      A popular plate of steamed chopped chicken dumplings served with special
      homemade chutney.
      Ravioli pâte fourrée, hachée de poulet aux herbes cuit à la vapeur.

    • CHICKEN SOUP

      € 5,50

      Chicken soup with, spring onions, aromatic spices and fresh cream.
      Soupe de poulet avec des oignons vert, des épices aromatisés et de la crème
      fraîche.

    • DAHI KA RAITA

      € 3,50

      Fresh yogurt with cucumber, carrot, onion and tomato.
      Yogourt frais avec concombre, carotte, oignon et tomate.

    • DALL SOUP

      € 5,50

      Mixed lentils soup prepared in typical Nepalese style.
      Soupe de lentilles traditionnelle Népalaise.

    • FRENCH FRIES

      € 5,50

      Deep fried potatoes, soft and crispy, served with ketchup, mayonnaise sauce and Salade Pommes de terre frites, douces et croustillantes, servies avec du ketchup, mayonnaise et Salade.

    • HARA PATTA

      € 5,50

      Fresh garden salad seasoned with a special homemade sauce.
      Salade assaisonnée avec une sauce spéciale maison.

    • JHINGA FRIED

      € 9,95

      Prawns dipped in a mouthwatering spices lentil flour and deep fried
      Served with chutney.
      Scampis recouverts de la farine et des épices, frits au beurre. Servi avec
      chutney.

    • KEEMA SAMOSA

      € 6,50

      Triangle made from wheat flour filled with mildly spiced mixed vegetables.
      Farine en forme de triangle remplis de l’agneau haché.

    • MACCHA PAKODA (TILAPIA FILLET)

      € 6,50

      Fish fillet coated in gram flour and deep fried until golden brown.
      Served with chutney.
      Filets de poisson frits. Servi avec chutney.

    • MIRCHI PARA

      € 6,50

      Fresh green chili stuffed with potatoes, spices, breaded with lentil flour and
      deep fried. Served with chutney.
      Piments verts fourrés de pomme de terre, épices. Servi avec chutney.

    • MIXED STARTER

      € 10,95

      Various starter assembled – vegetable pakora, onion bhajee, fried prawn, fried chicken and seek kabab.
      Assortiment d’entrées : Pakora végétale, bhajee d’oignons, scampis frit, poulet frit et agneau kabab.

    • MURGH FRIED

      € 5,50

      Best part of slices chicken batter in spices, lentils flour and deep fried.
      Served with chutney.
      Morceaux de poulets frits mélangés avec des épices et de la farine.

    • ONION BHAJEE

      € 5,50

      Slices of onion mixed with lentils flour various spices and deep fried.
      Served with chutney.
      Beignets d'oignons à la Farine de lentilles et frits. Servi avec chutney.

    • PANEER PAKORA

      € 6,50

      Slices of soft cottage cheese coated with lentil flour and deep fried.
      Served with chutney.
      Fromages Népalais enrobés de farine de pois chiches et frits, servi avec
      chutney.

    • PAPADUM

      € 1,00

      A thin, crisp, disc-shaped cracker made of lentil flour.
      Un craquelin mince, croquant, en forme de disque fait de farine de lentille.

    • SEEK KABAB

      € 6,50

      Lamb minced, flavored with various spices and broiled in Tandoori.
      Served with chutney.
      Agneau haché avec des épices rôti dans le four Tandoori. Servi avec chutney.

    • VEGETABLE PAKORA

      € 5,50

      Mixed vegetables deep in gram flour with various spices and deep fried.
      Served with chutney.
      Divers légumes panés et frits. Servi avec chutney.

    • VEGETABLE SAMOSA

      € 5,95

      Triangle made from wheat flour filled with mildly spiced mixed vegetables.
      Farine en forme de triangle remplis avec divers légumes doux.

    • VEGETABLE SOUP

      € 5.50

      Soup with fresh chopped vegetables with palatable condiments.
      Soupe de légumes aux épices Indiennes.

    • LAMB DISHES

    • GOSHT SAGWALA

      € 15,95

      A dish of tender pieces of lamb cooked in a delicious spinach sauce with
      garlic, ginger and tomato.
      Morceaux d’agneau doux, cuits avec de l’ail, du gingembre et de tomate dans une sauce aux épinards.

    • KEEMA MATER CURRY

      € 15,95

      A dish of minced meat and green peas cooked in an aromatic curry spices.
      Un plat d’agneau haché et de pois verts cuits dans un curry aromatique épices.

    • LAMB BHUNA

      € 15,95

      Pieces of lamb cooked in a traditional Nepalese style with chopped onion, capsicum, ginger, garlic.
      Morceaux d'agneau préparés façon traditionnel népalaise, cuit avec d’oignons haché, poivron, gingembre frais, l'ail et tomates.

    • LAMB CURRY

      € 15,95

      A dish of lamb pieces cooked in Indian varieties of spices
      and in a rich curry sauce.
      Morceaux d’agneau cuit dans une sauce épicée de curry avec crème fraiche.

    • LAMB KARAI (hot or very hot)

      € 15,95

      A dish of tender pieces of lamb prepared with onion, capsicum simmered in a delicious spinach sauce.
      Morceaux d’agneau préparés avec des tranches d’oignon, poivron dans sauce aux épinards.

    • LAMB MADRAS

      € 15,95

      A dish of lamb pieces cooked with garlic, ginger, yoghurt in an exotic curry sauce.
      Morceaux d'agneau cuits avec du l’ail, gingembre, yaourt dans une sauce au curry exotique.

    • LAMB ROGAN JOSH

      € 15,95

      Lamb chunks cooked with a gravy based on browned
      onions or shallots, yogurt, garlic, ginger and aromatic spices.

    • LAMB SHAHI KURMA

      € 16,95

      A dish of lamb pieces prepared in a creamy mildly sauce of cashew nut with dry fruits.
      Morceaux d’agneau prépares dans une sauce à la crème de noix de cajou.

    • LAMB TIKKA MASALA

      € 16,95

      A dish of grilled pieces of lamb cooked in an exotic sauce with tomato, onion and capsicum.
      Morceaux d’agneau grilles dans une sauce exotique aux tomates frais, oignons et poivrons.

    • LAMB VINDALOO (hot or very hot)

      € 15,95

      A dish of tender pieces of lamb prepared with hot and sour sauce and mint sauce.
      Morceaux d’agneau prépares dans une sauce épicée avec une sauce de menthe.

    • DUCK DISHES

    • DUCK BHUNA

      € 17,95

      A dish of tender pieces of duck prepared in a traditional Nepalese Style with chopped onions, capsicum, ginger and garlic.
      Morceaux du filet de canard préparés en façon traditionnelle népalaise aux oignons hachés, des poivrons, des gingembres et du l’ail.

    • DUCK KARAI MASALA

      € 17,95

      Slices of duck prepared with onion, capsicum, tomato, ginger and fresh spinach.

      Morceaux du filet de canard sautés aux oignions, poivrons, tomates, gingembre et des épinards frais dans une sauce épicée.

    • LUMBINI DUCK

      € 17,95

      A dish of tender pieces of duck prepared with fresh vegetables in authentic Nepalese spices.
      Morceaux du filet de canard prépare avec de légumes et des épices népalaises.

    • CHICKEN DISHES

    • BUTTER CHICKEB

      € 16.95

      Marinated tender pieces of chicken prepared in an exotic sauce with butter, tomato sauce, slightly creamy.
      Morceaux de poulet marinés et servis dans une sauce au beurre, tomates, gingembres et ails

    • CHICKEN BADAMI

      € 15,95

      A dish of boneless chicken pieces cooked in a special sauce with cashew nut, raisin and fresh cream.
      Morceaux de filet de poulet cuit dans une sauce à la crème fraîche à la base de noix de cajou avec des raisins secs.

    • CHICKEN CURRY

      € 14,95

      A dish of boneless chicken pieces cooked in a special curry sauce with fresh cream.
      Morceaux de poulet cuit dans une sauce épicée de curry avec de la crème fraîche.

    • CHICKEN KARAI

      € 15,95

      A dish of boneless chicken pieces with onion, capsicum, tomato cooked in a delicious spinach sauce.
      Morceaux de poulet cuits dans une sauce exotique avec des poivrons,
      oignons, tomates et épinards frais.

    • CHICKEN MADRAS (hot or very hot)

      € 14,95

      A dish of boneless chicken pieces, cooked with garlic, ginger, yoghurt in an exotic curry sauce.
      Morceaux de poulet cuits avec du l'ail, gingembre, yaourt dans une sauce au curry exotique.

    • CHICKEN MANGO CURRY

      € 15,95

      A dish of boneless chicken cooked in a creamy mango sauce.
      Morceaux de poulet cuits dans une sauce à la mangue.

    • CHICKEN SAAG

      € 15,95

      A dish of boneless chicken pieces cooked in a special sauce with cashew nut, raisin and fresh cream.
      Morceaux de filet de poulet cuit dans une sauce à la crème fraîche à la base de noix de cajou avec des raisins secs.

    • CHICKEN TIKKA MASALA

      € 16,95

      Pieces of grilled boneless chicken cooked in an exotic sauce with fresh tomato, onion and capsicum.
      Morceaux de poulet grillés dans une sauce exotique aux tomates frais, oignons et poivrons.

    • CHICKEN VINDALOO (hot or very hot)

      € 15,95

      A dish of boneless chicken prepared in a hot and sour sauce and mint sauce.
      Morceaux de poulet préparés dans une sauce épicée.

    • MURGH HANDI

      € 15,95

      A dish of boneless chicken pieces prepared in a special sauce with green chili, tomato, ginger and garlic.
      Morceaux de poulet prépares dans une sauce spéciale aux piments verts, tomates, gingembre et ails.

    • MURGH MAKHANI

      € 16,95

      Boneless Tandoori chicken prepared in an exotic sauce with butter, tomato sauce, slightly creamy.
      Poulet Tandoori servis dans une sauce au beurre, tomates, gingembres et ails.

    • BEEF DISHES

    • BEEF CURRY

      € 15,95

      A dish of diced beef prepared in a rich curry sauce with aromatic spices.
      Morceaux de bœuf cuit dans une sauce épicée de curry au crème fraîche.

    • BEEF KARAI

      € 15,95

      A dish of diced beef prepared with onion, capsicum and fresh spinach in a special spiced sauce.
      Morceaux de bœuf prépares avec des tranches d’oignions, des poivrons, des champignons et des épinards frais dans une sace épicée.

    • BEEF SAGWALA

      € 15,95

      A dish of diced beef cooked in a delicious spinach sauce with garlic, ginger.
      Morceaux de bœuf, cuits avec des épinards frais, de l’ail, du gingembre.

    • BEEF SHAHI KURMA

      € 15,95

      A dish of beef pieces prepared in a creamy mildly sauce of cashew nuts with dry fruits.
      Morceaux de bœuf prépares dans une sauce à la crème de noix de cajou.

    • BEEF VINDALOO (hot or very hot)

      € 15,95

      A dish of tender pieces of beef prepared in a hot and sour sauce with mint.
      Morceaux de bœuf prépares dans une sauce épicée et une sauce à la menthe.

    • DESSERTS

    • BARFI

      € 5,50

      Main ingredients include condensed milk and sugar.
      Une confiserie sucrée à la base du lait condensé et du sucre.

    • COCO GIVRE

      € 5,95

      Coconut ice cream.
      Crème glacée à la noix de coco

    • DAME BLANCHE

      € 5,95

      Vanilla ice cream with hot chocolate and Chantilly.
      Crème glacée à la vanille avec chocolat chaud et Chantilly.

    • GULAB JAMUN

      € 5,50

      Golden brown ball shaped made from skim milk powder and deep fried shocked in glucose syrup served warm.
      Poudre de lait écrémé forme de boule dorée et profondément frit dans le sirop de glucose servi chaud

    • LADOO

      € 5,50

      A ball-shaped sweet, made of flour, minced dough and sugar.
      Un gâteau en forme de boule, fait de farine, de pâte hachée et du sucre.

    • MANGO KULFI

      € 5,50

      An aromatic boiled milk cream mixed with Indian tropical mango pulp.
      Crème de lait aromatique bouillie mélangée à de la pulpe de mangue tropicale indienne.

    • MIXED ICE CREAM

      € 5,95

      Mix Sorbet (Chocolate, Vanilla and Strawberry).
      Mélanges des crèmes glaçés. (chocolat, vanille et fraise).

    • ORANGE GIVRE

      € 5,95

      Orange ice cream.
      Crème glacée d'orange

    • PISTA KULFI

      € 5,50

      An aromatic boiled milk cream mixed with crashed pistachio.
      Une crème de lait aromatique bouillie mélangée avec la pistache écrasée.

    • RASMALAI

      € 5,50

      Rasmalai cooked in a sugar syrup and milk.
      Rasmalai est cuit dans le sirop de sucre et du lait.

    • SORBET ONE BALL

      € 2,25

      Chocolate / Vanilla or Strawberry.
      Chocolat/ Vanille ou fraise

    • TANDOORI SPECIAL SWEET

      € 6,50

      Indian mix sweet.
      Dessert indien.

    • VEGETABLE DISHES

    • ALOO BAIGAN

      € 13,95

      A combination of potatoes and brinjal cooked with tomato, onion and Indian spices.
      Pomme de terre et des aubergines cuites avec des tomates, oignions et des épices.

    • ALOO CHANA

      € 13,95

      A dish of potatoes combined with chickpeas with Indian spices.
      Un plat de pommes de terre et des pois chiches aux épices indiennes.

    • ALOO GOBI

      € 13,95

      A dish of potatoes with cauliflower cooked with Indian Spices.
      Pommes de terre et choux fleurs cuits dans une sauce épicée.

    • ALOO SAAG

      € 13,95

      Dices of potatoes simmered in a delicious spinach sauce.
      Pommes de terre mijotée dans une délicieuse sauce aux épinards.

    • BAIGAN BHURTA

      € 14,95

      Fresh grilled eggplant chopped and cooked with onion, ginger, garlic, and tomato.
      Aubergine grillé, haché et cuit avec d’oignon, gingembre, ail et tomate.

    • BHINDI MASALA

      € 14,95

      Stir fried Okra with onion, garlic, ginger and Indian spices.
      Sauté d’Okra (légume indien) à l'oignon, l'ail, gingembre et aux épices indiennes.

    • BOMBAY ALOO

      € 12,95

      Boiled Potatoes cubed and thin fried in Indian spices.
      Pomme de terre cuites avec des épices indiennes.

    • CHANA MASALA

      € 13,95

      A dish of chickpeas cooked with onions and Indian spices.
      Pois chiches cuit avec des oignons et des épices indiennes.

    • CHANA SAAG

      € 13,95

      A combination of chickpeas and fresh spinach cooked with onion, ginger, garlic and some rich Indian spices.
      Pois chiches et d'épinards frais cuits avec l'oignon, le gingembre, l'ail et les épices indiennes.

    • DAL MAKHANI

      € 13,95

      Brown lentils cooked in a thickly mild creamy butter sauce.
      Mélange des lentilles cuite dans une sauce épaisse et crémeuse.

    • DAL TADKA

      € 12,95

      Mixed lentils, fried in cumin seeds, onion, ginger, garlic and tomato.
      Mélange de lentilles frit au grain de cumin, oignon, gingembre, ail et tomate.

    • INDIAN MIX VEGETABLE CURRY

      € 14,95

      Varieties of fresh Indian vegetables cooked in a spiced curry sauce.
      Variété de légumes indiens frais cuits dans une sauce au curry.

    • PALAK PANEER

      € 14,95

      Cottage cheese cooked in a special spinach sauce.
      Fromage frais dans une sauce spéciale aux épinards.

    • PANEER BHURJI

      € 14,95

      Grated cottage cheese cooked with fresh onion, tomato with Indian spices.
      Fromage râpé cuit avec d'oignons, tomates et des épices indiennes.

    • PANEER CHILI

      € 14,95

      Cottage cheese marinated with spices and cooked with green chili, onion, capsicum and ginger.
      Fromage mariné aux épices et cuit avec le piment vert, l'oignon, le poivron et le gingembre.

    • PANEER KARAI

      € 14,95

      Cottage cheese cooked with slices of onion, capsicum,
      tomato and fresh spinach.
      Fromage cuit dans une sauce d’épinard.

    • PANEER MUTTAR

      € 14,95

      Cottage cheese combined with green peas in a tomato based sauce, spiced with garam masala.
      Fromage et des pois verts cuits dans une sauce aux tomates avec des épices indiennes.

    • PANEER TIKKA MASALA

      € 15,95

      Pieces of cottage cheese cooked in an exotic sauce with fresh tomato, onion and capsicum.
      Morceaux de fromages cuits dans une sauce exotique de tomates, oignons et des poivrons.

    • VEGETABLE SHAHI KURMA

      € 13,95

      Fresh vegetables prepared with ginger, garlic, fresh tomato in a curry sauce.
      Légumes frais préparés avec du gingembre, ail et tomate dans une sauce au curry.

    • TANDOORI GRILL

    • ANGARI PRAWN

      € 21,95

      King prawns specially marinated in various spices, garlic, ginger, lemon juice and grilled served in a hot platter.
      Scampis spécialement marinés avec divers épices. Servi sur la plaque chaude.

    • BOTTI KABAB

      € 16,95

      Tender pieces of lamb marinated in spices and grilled.
      Served with curry sauce.
      Morceaux d'agneau marinés épices et grillés. Servi avec sauce au curry.

    • CHICKEN TIKKA (boneless)

      € 16,95

      Boneless chicken pieces marinated in fresh garlic, ginger,
      lemon juice, yoghurt with aromatic spices and grilled. Served with curry sauce.
      Doux morceaux de poulet grillés, marinés au gingembre, à l’ail, au yaourt et des épices. Servi avec une sauce épicée.

    • LAMB CHOP

      € 17,95

      Lamb chop marinated with red spices, grilled in Tandoori oven and served with curry sauce.
      Côtelette d'agneau marinée aux épices rouges, grillées au four Tandoori.
      Servi avec sauce au curry.

    • LUMBINI MIXED GRILL

      € 24,95

      King prawns specially marinated in various spices, garlic, ginger, lemon juice and grilled served in a hot platter.
      Assortiment de grillade de poulet, d’agneau, de sampi, de poisson et de kabab. Servi sur la plaque chaude

    • MURGH BEGANI BAHAR

      € 16,95

      Boneless chicken pieces marinated in yoghurt, fresh mint sauce, ground cashew nuts and grilled. Served with curry sauce.
      Poulet sans os marinés à la noix de cajou moulus, du yaourt, des œufs, de la menthe fraiche. Servi avec une sauce épicée.

    • MURGH HAJARI KABAB

      € 16,95

      Boneless chicken marinated in ground cashew nuts,
      fresh cream, mustard oil, black salt and grilled. Served with curry sauce.
      Poulet sans os marinés à la noix de cajou moulus, de la crème fraîche, de l’huile de moutarde et du sel noir. Servi avec une sauce épicée.

    • MURGH TANDOORI (with bone)

      € 14,95

      Chicken leg marinated with fresh garlic, ginger, lemon juice, yoghurt, ground cashew nuts and grilled. Served with curry sauce.
      Cuisses d’poulet grillés, marinées avec de l’ail frais, du gingembre, du jus de citron, du yaourt et des noix de cajou moulues. Servi avec une sauce épicée.

    • INDIAN BREAD

    • ALOO PARATHA

      € 4,50

      Whole wheat flour freshly baked with masala, stuffed with potato filling.
      Pain de farine de blé farci à la pomme de terre cuit dans le four d'argile.

    • BUTTER NAAN

      € 3,95

      Fine Indian wheat flour baked with butter in layer in an Indian clay oven.
      Pain indien fraîchement cuit avec du beurre dans le four traditionnel d’Inde.

    • CHAPPATI

      € 2,50

      A round, thin flatbread made of fine flour cooked on a flat skillet over a high heat.
      Un rond galette de farine fine cuit sur la poêle plate sur une grande chaleur

    • CHILLY NAAN

      € 4,50

      Fine Indian wheat flour bread with fresh green chilies and coriander leaves freshly baked in clay oven.
      Pain indien avec farine de blé, surmonte avec piment vert hachée et fraîchement cuit au four d'argile.

    • GARLIC NAAN

      € 3,95

      Fine Indian flour baked with fresh chopped garlic and fresh coriander in an Indian clay oven.
      Pain indien fin cuit avec du l’ail dans le four traditionnel d’Inde.

    • KEEMA NAAN

      € 4.95

      Fine Indian flour bread stuffed with lamb minced meat and baked in Indian clay oven.
      Pain indien fin farci d’agneau haché cuit dans le four traditionnel Tandoori

    • KHANDANI NAAN

      € 4,95

      Fine wheat flour Indian baked with cashew nuts and dry fruits in Indian clay oven.
      Pain indien fin cuit avec des noix de cajou et des fruits secs dans le four traditionnel d’Inde.

    • MINT AND GARLIC NAAN

      € 3,95

      Wheat flour bread with Chopped Fresh Mint & Garlic
      and freshly baked in Indian clay oven.
      Pain indien fin cuit avec du l’ail et de la menthe dans le four traditionnel d’Inde..

    • NAAN (PLAIN)

      € 3,50

      Fine Indian wheat flour bread freshly baked in Indian clay oven.
      Pain indien fin, fraîchement cuit dans le four traditionnel d’Inde.

    • ONION NAAN

      € 3,95

      Fine Indian wheat flour baked with butter in layer in an Indian clay oven.
      Pain indien fin cuit avec de l’oignon dans le four traditionnel d’Inde.

    • PANEER KULCHA

      € 4,50

      Fine Indian wheat flour bread stuffed with cheese baked in Indian clay oven.
      Pain indien avec farine de blé farci fromage fait maison fraichement cuit dans le four tandoori.

    • PESHWARI NAAN

      € 4,50

      Fine wheat Indian flour baked with desiccated coconuts, fine almond, raisin, sugar in Indian clay oven.
      Pain indien avec farine de blé farci aux raisins secs, cerise, noix de coco,
      amandes et noix de cajou cuit fraichement dans le four tandoori.

    • PLAIN PARATHA

      € 3,95

      Whole wheat flour freshly baked with butter in layer in an Indian clay oven.
      Pain de farine de blé brun feuilletés, et savoureux, cuit au four tandoori.

    • TANDOORI ROTI

      € 2,50

      Whole wheat flour freshly baked in Indian clay oven.
      Pain complet cuit dans le four Tandoori.

    • BIRYANI RICES

    • CHICKEN BIRYANI

      € 14,95

      Basmati rice cooked with tender pieces of rich spiced chicken and flavored with saffron.
      Riz basmati cuit avec des morceaux de poulet, des légumes frais et du safran.

    • EGG FRY RICE

      € 5,95

      Steamed rice that has been stir-fried in a wok with eggs, onions, green peas and soya sauce.

    • JAIPUR GOSHT BIRYANI

      € 15,95

      Basmati rice cooked with tender pieces of lamb rich spiced and flavored of saffron served with raita sauce.
      Riz basmati cuit avec des morceaux d’agneau garni au safran et servi avec une sauce de yaourt.

    • JOGI PULAO

      € 13,95

      Basmati rice cooked with fresh mixed vegetable, cashew nuts and fresh fruits, prepared in a typical Nepalese style served with raita sauce.
      Riz basmati cuit avec des légumes frais, des noix de cajou et des fruits frais et du safran servi avec une sauce de yaourt.

    • KASHMIRI MURGH PULAO

      € 14,95

      A combination of Basmati rice and pieces of chicken with fresh vegetables.
      Riz Basmati cuit avec des légumes frais, des fruits frais et des morceaux de poulet.

    • VEGETABLE BIRYANI

      € 13,95

      Basmati rice cooked with mixed fresh vegetables and saffron served with raita sauce.
      Riz basmati cuit avec des légumes frais, des fruits frais et des morceaux de poulet.

    • FISH DISHES

    • BHUNA PRAWN

      € 17,95

      Prawns cooked in a rich spiced sauce with tomato, onion and capsicum.
      Scampis cuits dans une sauce épicée avec la tomate, l'oignon et le piment.

    • FISH CURRY (TILAPIA FILLET)

      € 16,95

      Deep fried fish pieces well marinated in fresh lemon juice, garlic, ginger.
      Morceaux de poisson marinés au citron, gingembre et ail, tout grilles puis cuits.

    • FISH TIKKA MASALA (TILAPIA FILLET)

      € 17,95

      Well marinated and grilled pieces of fish prepared in an exotic sauce with capsicum, tomato and onion.
      Morceaux de poisson marinés, grillés et puis cuits dans une sauce exotique aux poivrons, tomates et oignons.

    • FISH VINDALOO (TILAPIA FILLET)

      € 17,95

      Pieces of marinated and grilled Fish, cooked in a hot and sour sauce with mint.
      Morceaux de poisson préparés dans une sauce épicée.

    • PRAWN KARAI MASALA

      € 17,95

      King prawns cooked in an aromatic sauce with onion, capsicum, tomato and fresh spinach.
      Scampis préparés avec des tranches d’oignons, des poivrons et des épinards frais dans une sauce épicée.

    • PRAWN SHAHI KURMA

      € 17,95

      King prawns cooked in cashew nut, raisin and fresh cream.
      Scampis cuits avec la noix de cajou, le raisin sec et la crème fraîche.

    • PRAWN TIKKA MASALA

      € 18,95

      Well marinated grilled prawns prepared in an
      exotic sauce decorating with capsicum, tomato and onion.
      Scampis marinés, grillés et puis cuits dans une sauce exotique aux poivrons, tomates et oignons.

    • PRAWN VINDALOO (hot or very hot)

      € 17,95

      King prawns prepared in a hot and sour sauce with mint sauce.
      Scampis préparés dans une sauce épicée et une sauce à la menthe.

x